Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. OK

Binnenkort zien we weer DAF trekkers in de bekende kleuren van het logistieke bedrijf Gilbert De Clercq rondrijden. De transportafdeling van Gilbert De Clercq heeft bij DAF concessiehouder Garage Van den Keybus immers 5 nieuwe XF trekkers besteld (FT XF 430 Super SpaceCab). De eerste werd onlangs afgeleverd.

Laurens Van Osselaer, supervisor fleet, geeft een woordje uitleg bij de aankoop: “We hebben in het verleden nog wel met DAF gereden, maar het is vooral het nieuwe Pure Excellence totaalconcept dat ons kon overtuigen. De XF combineert comfort en ruimte voor de chauffeur met aantrekkelijke prestaties, een laag brandstofverbruik, lage onderhoudskosten en een hoge mate van veiligheid. Vooral de Total Cost of Ownership van de nieuwe modellen is voor ons interessant.”

Gilbert De Clercq heeft een vloot van circa 300 voertuigen en is actief in transport (volume, koelvervoer en conventioneel transport), warehousing en supply chain management.

FOTO (vlnr): Laurens Van Osselaer (De Clerq), Michel Beeckman (Van den Keybus), Bart Bosmans ( DAF Trucks België) en Filip De Clercq

2de hands of stock

2de hands of stock

Bent u op zoek naar een 2de hands voertuig of een voertuig op stock?
Bekijk hier ons aanbod.

2dehands of stock

Demovoertuigen

Demovoertuigen

Wil u graag demo rijden met een van onze voertuigen?

Neem snel een kijkje.

Demovoertuigen

DAF shop

DAF shop

De complete collectie DAF-kleding, accessoires, miniaturen en gadgets voor een doorwinterde DAF-fan. 

DAF Shop