Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. OK

Verkoop 

U kan bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe als 2dehands voertuigen. Onze verkoopafdeling beschikt over een grote dosis kennis en ervaring om samen met u de juiste specificaties van uw voertuig te bepalen. 

Zij kunnen u desgewenst bijstaan in de keuze voor uw financiering (zie ook www.daf.be), of u een voorstel op maat bezorgen voor het onderhoud aan uw trekker of vrachtwagen (zie ook www.daf.be).

Onderhoud

In de werkplaats wordt er gewerkt in een ploegensysteem waarbij iedere ploeg wordt geleid door een werkplaatschef/meestergast. Hij heeft de verantwoordelijkheid over zijn mecaniciens die nauwgezet hun taken uitvoeren. De werkplaatschefs worden bijgestaan door onze werkplaatsverantwoordelijke. Samen staan ze in voor een vlot verloop tussen de twee ploegen onderling, het magazijn, de receptie en de verkoop. De algemene klanttevredenheid dragen wij op die manier hoog in ons vaandel. Naast onze uitzonderlijke openingsuren van 06u tot 21u bieden wij tevens een 24u depannagedienst (NTS/ITS). 

De algemene leiding is in handen van Michel Beeckman. Hij waakt er evenzeer over dat al onze mensen de nodige opleidingen krijgen in het DAF trainingscentrum opdat we enkel de beste service kunnen garanderen met een professioneel team en met de modernste technologie. Hij is gebeten door techniek. De constante technologische vernieuwingen worden dan ook door hem op de voet gevolgd.